Goed doel

Er zijn veel paarden die gebukt gaan onder helse omstandigheden. be Danger helpt organisaties die hier tegen strijden. Van ieder verkocht product gaat er een deel van de opbrengst naar stichtingen of mensen die hun leven inrichten om deze paarden te “redden”.

We hebben gekozen voor de Stichting Roemeense Paarden in Nood waaraan we een deel van de opbrengsten van de verkochte producten schenken.

Stichting Roemeense Paarden in Nood werft fondsen om projecten te ondersteunen die het welzijn van werk- en zwerfpaarden in Roemenië verbeteren. Dit is hard nodig: tienduizenden werkpaarden leven onder erbarmelijke omstandigheden. Ze zijn ondervoed, gewond of hebben zware hoefproblemen terwijl ze soms tientallen kilometers per dag moeten afleggen. Daarnaast kent Roemenië een steeds groter wordende populatie zwerfpaarden die aan hun lot worden overgelaten.

Via de website kun je meer lezen over de welzijnsproblemen rondom Roemeense werk- en zwerfpaarden en wat deze stichting doet om het lot van deze dieren te verbeteren.

Door het kopen van een product van be Danger steun je de projecten van Stichting Roemeense Paarden in Nood.

Roemeense Paarden in NoodRoemeense Paarden in Nood