be Danger in magazine

bedanger Paints&Quarters

mei 2012 Paints & Quarters Magazine

be Danger is een nieuw merk en ontwikkelt en verkoopt producten aan mensen die hun passie voor paarden graag terug willen zien in hun directe omgeving.Een groot deel van de opbrengst gaat naar goede doelen welke zich inzetten het leefklimaat voor paarden in Roemenië verbeteren.

Het merk is ontstaan vanuit de missie om respect voor paarden te bevorderen. Er zijn zo veel paarden die oneerbiedig behandeld worden en dat terwijl het paard ons duizenden jaren ten dienst is geweest. Het heeft voor ons gestreden in oorlogen, liep voor de ploeg op het land, diende als vervoermiddel. Als rijdier werd het paard ingezet voor de jacht, in het circus, als vermaak of om geld mee te verdienen in races. Paarden hebben immens hard voor ons gewerkt en zijn ons daarbij altijd trouw gebleven. De geschiedenis is geschreven door het paard en daar mag de wereld best wel eens wat meer stil bij staan!

Met het doel om het welzijn van paarden te bevorderen ontwikkelt be Danger samen met diverse ontwerpers producten voor mensen die hun liefde voor paarden uit willen dragen. De producten zijn, waar mogelijk, fairtrade ontwikkeld en met de hand gemaakt. Alle producten vertellen een verhaal over het paard en worden verkocht op paardenevenementen en in de webshop.

Door betrokken te zijn bij be Danger draag je bij aan de missie om het paardenleed de wereld uit te helpen. We dragen samen onze passie uit door mensen te inspireren en te laten zien hoe bijzonder deze dieren zijn!

be Danger verloot drie shirts t.w.v. €24,90 bij 250, 500, 750 etc. likers op Facebook. Like be Danger, deel de link en daag anderen uit om be Danger te liken, dan kunnen we snel lootjes trekken!

http://www.paintsandquarters.nl/

bedanger Paints&Quarters_01